Wednesday, April 15, 2009

Raven



Photo by: Magdalena Jović

3 comments:

  1. ...као прво ја бих упутио поздраве за Шабац и зажелио једно плодоносно „блоговање“, драго ми је да и Ви спадате у оне који обогаћују блогерску културну мрежу са нашег језичког говорног подручја, а не само „ћаскају“ о мање-више сивој свакодневици или жустро „наглабају“ о политици (у односу на друге ми смо невјероватно слабо заступљени, и ако нам креативности никад није мањкало)... Но, доста придиковања -
    Ја нисам фотограф и технику фотографије колико год да је интересантна никада нисам у потпуности савладао и схватио, али фотографија као медиј привлачи моју пажњу...или још прецизније, квалитет самог снимка био ми је увијек неважан. Моју пажњу су одувијек заокупљивали мотиви (лирска композиција), те бих овом приликом похвалио Ваш избор и „угао гледања“...

    Поздрав
    Мирослав Б. Душанић

    ReplyDelete
  2. Hvala Vam na lepim rečima mada...

    ... moj blog je jedino zbirka fotografija koje smatram interesantnim iz sopstvenih razloga. Ipak mi je drago, kad ih drugi hvale ili, kao što ste rekli, dopada im se moj "ugao gledanja" :)
    Trudim se da uhvatim neki zanimljiv trenutak, osećaj, izraz lica i slično, međutim nije mi namera (niti će ikada biti) da se fotografijom bavim na profesijonalan način.

    Srdačan pozdrav,
    Magdalena

    ReplyDelete
  3. ...управо зато фотографије не професионалних фотографа („фотка за своју душу“) је веома привлачна и занимљива (јер професионалци су најчешће само фанатици технике - част изузецима).

    Мирослав

    ReplyDelete